Ilmainen toimitus alkaen 499 kr 30 päivän ilmainen osto Maksa helposti Klarnalla
0

Palautuslomake

Tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun kaikille tuotteille, lukuun ottamatta painettuja, kaiverrettuja tai pakkaamattomia koiran ja kissan herkkuja. Tällä sivulla voit helposti rekisteröidä palautuksesi ja saada palautuslomakkeen. Paluupostimaksu on ilmainen vaihdossa, mutta peruuntuneen ostoksen hinta on 49 puntaa.

Palautuksen käsittely kestää yleensä enintään 10 työpäivää siitä, kun olemme vastaanottaneet sen.

Onko jokin rikkoutunut tai vahingoittunut, vai saitko väärän tuotteen?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin he auttavat sinua ennen kuin lähetät mitään takaisin. Monet ongelmat voidaan ratkaista ilman, että meidän tarvitsee ottaa tuote takaisin. Pidätämme oikeuden veloittaa sinulta palautuspostikulut, jos et ota meihin ensin yhteyttä.

Oletko katunut ostoasi?

Annamme sinulle asiakkaana 30 päivän ilmaisen oston.Koskee kaikkia tuotteita lukuun ottamatta tuotteita, joissa on ainutlaatuisia painatuksia (itse suunnitellut tuotteet) ja sinetöimättömiä koiran välipaloja.

Haluatko vaihtaa joitakin tuotteita?
  1. Tee ensin uusi tavallinen tilaus haluamistasi tuotteista. Jos uusi tilaus on yli 499 kruunua, toimituskuluja ei veloiteta.
  2. Rekisteröi palautuksesi täällä ja saat sähköpostiisi palautuslomakkeen, jonka voit tulostaa ja käyttää tavaroiden palauttamiseen. Palautuslomake on maksuton vaihtoa varten.
  3. Heti kun saamme ensimmäisen tilauksesi tavarat takaisin, korjaamme ensimmäisen laskun tai teemme hyvityksen Klarnan kautta, jos ensimmäinen tilaus on jo maksettu.

Huomaathan, että emme voi tehdä vaihtoja suoraan.Uusi tilaus on aina luotava.Emme voi korvata asiakkaan maksamia palautusrahtirahteja.


Löydät tilausnumerosi tilausvahvistuksesta, jonka lähetimme sähköpostiisi.

Vi såg att du är från FI

Käy oman maasi paikallisella verkkosivustolla.