Ilmainen toimitus alkaen 499 kr 30 päivän ilmainen osto Maksa helposti Klarnalla
0

Kysymyksiä ja vastauksia

Seuraavassa on vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksu

Tarjoamme yhteistyössä Klarnan kanssa useita eri maksuvaihtoehtoja, jotka voivat vaihdella ajan myötä. Tällä hetkellä käytettävissä olevat maksuvaihtoehdot esitetään kassalla.

Valitettavasti postiennakoiden kustannukset ovat nousseet viime vuosina niin paljon, ettemme voi tarjota niitä. Jos tarjoaisimme sitä, meidän olisi perittävä siitä noin 200 kruunun maksu.

Toimitus

Varastomme sijaitsee Keski-Ruotsissa (Gävle).

Rakastamme luontoa, ja olemme päättäneet korvata lehtiset pienillä esitteillä, jotka kompensoidaan ilmastokompensaatiolla tukemalla ilmastonsuojeluhankkeita, joissa esimerkiksi istutetaan puita tai suojellaan sademetsiä metsäkadolta. Kopio tilauksestasi lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Lähettämämme koirakeksit ovat Dogmanin valmistamia kasvissyöjäkeksejä, jotka sisältävät vehnää, glukoosisiirappia, EU:n hyväksymiä väriaineita ja makuaineita, öljyjä ja rasvoja sekä kivennäisaineita.

Kassalla näet tilauksesi toimitusvaihtoehdot. Voit lukea lisää täältä.

Ostoskorissa näet, kuinka kauan kestää ennen kuin tilauksesi lähetetään. Kun olemme lähettäneet tilauksesi, se saapuu sinulle yleensä 1-2 työpäivän kuluessa riippuen toimitustavasta ja asuinpaikastasi. Yleensä Sundsvallin eteläpuolelle toimitettavat paketit kestävät 1 arkipäivän ja Sundsvallin pohjoispuolelle toimitettavat paketit 2 arkipäivää.

Sinulla on 7 päivää aikaa noutaa pakettisi, jos se saapuu jälleenmyyjälle.

Jos et noudata pakettisi, joudumme veloittamaan sinulta 195 kruunua voimassa olevien ostoehtojen mukaisesti. Tämä kattaa osan tilaukseesi liittyvistä kustannuksistamme - meille on erittäin kallista, jos paketti jää lojumaan ja palautetaan.

Vaihdot ja palautukset

Kaikkien 1. marraskuuta ja 31. joulukuuta välisenä aikana vastaanotettujen tilausten voimassaoloaikaa jatketaan seuraavan vuoden tammikuun 31. päivään saakka.

Käytä palautuslomakettamme, jonka löydät täältä.

Totta kai. Löydät lisätietoja palautussivultamme.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua valituksen tekemisessä.

Meiltä kysytään usein, miksi emme lähetä pakettien mukana palautuslappuja, ja vastaus on yksinkertainen:

Lähetämme vuosittain paljon tilauksia, mutta saamme hyvin vähän palautuksia ja vaihtoja, mikä tarkoittaa, että noin 100 000 palautusta menisi suoraan roskiin.

Se ei ole ympäristöystävällistä eikä taloudellista. Sen sijaan voit tilata palautuslomakkeen verkkosivuiltamme, ja se lähetetään sinulle tarvittaessa sähköisesti.

Sama pätee myös pakkausselosteisiin, jotka olemme korvanneet pienillä esitteillä: jokaisen paketin mukana lähettämämme esitteet ovat myös ilmastokompensaatiota, sillä ne on tarkoitettu erilaisiin ilmastonsuojeluhankkeisiin, joissa esimerkiksi istutetaan puita tai suojellaan sademetsiä metsäkadolta.

Tällä hetkellä emme voi lähettää palautuslappuja postitse, mutta voit tilata palautuslomakkeen sähköpostiisi palvelustamme.

Vi såg att du är från FI

Käy oman maasi paikallisella verkkosivustolla.